LEHMON LUMO

Vuokraa palju. luo elämyksiä. 

Hinnat ja varaukset

LUMO-PALJUN VUOKRAUS

Vuokrataan laadukas ja tilava paljukärry (kylpytynnyri) niin piristykseksi arkeen, kuin polttareihin, synttäreille ja muihin juhlahetkiin. Palju toimii hyvin vaikka pikkujoulujen tai perhejuhlien keskipisteenä, sillä tilaa paljussa on kerrallaan noin 6-8 hengelle. Täytettyäsi paljun on lämmitysaika 2-3 tuntia helppokäyttöisellä puukaminalla. Seuraavana päivänä palju lämpeää nopeasti, sillä vesi säilyy peitteen alla talvellakin lämpimänä. Paljussa on led-valaistus, tukevat portaat kaiteella sekä kiinteät juomatelineet 8 hengelle.

Paljukärryn siirtämiseen tarvitset vain peräkoukullisen auton sekä normaalin B-ajokortin. Paljun omapaino on noin 450 kg. Pienestä lisämaksusta voit tilata mukaan led-valaistun, kelluvan juomatelineen.

 

HINNASTO, PALJUN VUOKRAUS 

Arki: 40 euroa /vrk tai 75 euroa /2 vrk (su-to)

Viikonloppu: 120 euroa (pe-su)

Juhlapyhät ja pidemmät vuokraukset hinnoitellaan erikseen, kysy tarjous!

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Vuokrausaika alkaa vuokrauspäivänä kello 14:00 ja vuokrausaika loppuu viimeisenä vuokrauspäivänä kello 12:00. Paljun noudat helposti Lehmosta ja annamme paljun käytön ohjeistuksen noudon yhteydessä. Polttopuut mukaan lisämaksusta.

Paljun vuokraus: Joensuu, Kontiolahti, Eno, Polvijärvi, Outokumpu, Liperi ym. lähialueet

VARAUKSET ja TIEDUSTELUT

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Puh.   040 583 5679 /Jari

paljunvuokraus Lumo-palju kuva

Paljun vuokraus

lisäpalvelut

LED-valaistu juomateline

Entäs jos tekisit paljuhetkestä elämyksen? Väriä vaihtava ja kelluva juomateline sisältää paikan pullolle, sekä useammankin juhlijan juomalasille tai tölkille. Voit valita mieleisen värisävyn tai vaikka diskovalot tuomaan haluamaasi fiilistä paljuiluun.

Lisämaksu 5 € /vrk.

paljun vuokraus led-juomateline